Listwy zakupione od kolegi z forum ( misiek^wro ), prezentują się lepiej niż te zwykłe bez napisów
Problemy z Uniqą
Zwiń
X
-
Mieliśmy podobny problem, :?
Tyle że z czasem wypłacili,
nowa szyba z wklejeniem Uniqa 350 zł - w każdej innej ubezpieczalni 600- 700
tapicera wycenili na 25 zł :lol: a nam tapicer po robocie wycenił na 250 zł
zderzak lakierowanie + nad klejenie uszczerbku Uniqa 100 zł a koszt samego wylepienia 150 zł
Na szczęście umowę mamy tylko do marca 2011 :twisted:
I oby do tego czasu nic się nie stało .
Powodzenia w walce z odszkodowaniem:twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fernandożebym mu przedstawił fakturę zakupu samochodu z tymi felgami
2. czy jesli załozyłeś później fele(po zawarciu umowy) masz jakąś f-re na nie?
w zalezności od odpowiedzi na te 2 pytania mozna wnioskować co się będzie działo
ale zawsze masz
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
fernando, Ale zanim udasz się do rzecznika wybierz dokumentacje szkody. Masz do tego prawo. Zobaczysz ja to zlikwidowali..
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fernandoChyba rzecznik mi nie pomoże, bo to samochód firmowy
myślę, że pomoże
dobrze na ubezpieczycieli działa pismo od prawnika :diabelski_usmiechprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
fernando, powodzenia
na stronie rzecznika są wzory pism
myślę, że warto z nimi pokorespondować- to nic nie kosztuje, a może ktoś z kolegów z forum będący prawnikiem w razie czego cie wspomoże
ale ja myslę, że kilka pism załatwi sprawę
oni licza na to, że podkulisz ogon i dasz sobie na luz- wiele osób tak robiprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Jak coś ugram, dam znać. Dzięki tymczasem
[ Dodano: Wto 28 Gru, 10 10:01 ]
Tak tylko dla formalności podsumuję (bo obiecałem): dupa blada. Nigdzie nie ma śladu, że samochód ma alufelgi, więc nie ma też odpowiedzialności ubezpieczyciela za tego typu szkodę... Felga była nietania, bo to OZ-Racing Ultraleggera
Komentarz
-
Komentarz